Onsdag.. Eller`?

idag började vi en timme senare än vanligt på onsdagar och det var sköönt! men var ändå uppe rätt tidigt, började 9 trotts allt. men stor skillnad till att börja kl 8 för då måste man upp så tidigt och krångla..
dagen känndes rätt lång även om vi bara gick till kl 12, sen hade vi lucka och det känndes verkligen som fredag!

e de bara jag som tycker att det inte känns som fredag?

i alla falll känner jag mig otroligt duktig! har precis gjort mina läxor i natur och friluftsliv så då har jag det överstökat!
såå sköönt! men har faktist en liten minimal uppgift  kvar att göra men har hela lovet och allt på mig.

en sak mindre att komma ihåg iallafall,kvar att gör nu har jag bara novellen, historia - (renässansens konst typ), lite matte och det var nog det. :)
kännslan när man är klar med ett arbete är alltid så oberkrivligt lättande och man kan verkligen pusta ut.

hoppsan sa, och tiden rinner ut, ska träna boxning snart så have to get ready :)juste,! sen måste jag till syster och hämta hårfärg, ringa bror o kolla om han har bärbar dvd-player jag kan låna till schweiz resan och höra om hans fru kan färga mitt hår oxå (ler) och sen måste jag tydligen förbi mammas kille och hämta täck brallor från hans son o kanske äta där. ( och fixa lite filmer om jag  ska låna dvd grjen)

hörs senare!
bajs bajs och åter BAJS

Såg precis att min header är helt vit! mina bilder syns inte!!
jag fröstår inte varför det slutar fungera mitt i allt.. hmm.. det är sånt här som får mig såå trött på min blogg när den fuckar upp sig hela tiden. men jag ska fixa den! tycker bara det e synd att man inte får se dom för jag gillar bilderna. dom är faktist från Ibiza och Florida isommras.
Ser fram imot att förhoppningsvis åka tillbaka till florida i sommar igen. Underbart! det är ett ord som plötsligt får en riktig betydelse i det samanhanget.
nu ska jag ta mig till florida på mitt eget sätt tills jag åker dit på riktigt, nämligen gå och lägga mig och drömma mig bort.
Mmm det e också väldigt härligt att kunna drömma.

imorgon ska jag nog ta upp lite shopping eller lite skvaller från kändis världen.  ( :

Trötta ögon och stor kopp te..

just nu sitter jag i soffan och har 1 kg vikter hängandes på mina ögonlock, en ny super-metod mot rullgardins ögon..
Nej, inte riktigt. men nästan. är iallafall väldigt trött och det är dax att hoppa i säng snart. klockan ringde redan kl 6 imorse men ska inte klaga för har haft en skön dag.

var i skolan och skrev en uppsats sen åt vi lunch och sen åkte jag hem för det var typ 3 timmars håltimme tills vi skulle ha idrott och sen få lov att gå vid halv 5. så jag tog mig friheten att gå innan 12 och det var UNDERBART. :)
och som ni ser fick jag ordning på bloggishen oxå ;)

Var nyss i Herrängen hoss min kusin och lånade massa skid grejor, fick tag på pjäxor som passade prerfekt(!), skidor till, en rosa hjälm, skidglasögon och en skidjacka. superbra! Taack så jättemycket! :)

imorgon ska jag nog köpa en sån där rånar luva ni vet? haha fett sexigt vaa??!
jag ska till och med lägga in en så ni får se hur Fiiiina dom e! haha


      


Alperna here we come!Fick just beskedet att jag och Deb ska åka till Schwez på Lördag!
vi åker 21 feb på min födelsedag och kommer hem den 1 mars, dagen innan skolan börjar igen, vi kommer oxå åka skidor, åka till Milano och till charmonix i Frankrike! bara 3 dagar kvar och jag fick plötsligt massor att fixa, måste packa alla saker, fixa termobyxor, försäkrings bevis, växla pengar och allt som tillhör att fixas!

Exciting! :)


now or never

En dag framför datan och jag har äntligen fått någorlunda ordninga på min blogg, och ja gillar den nu!!
så förhoppningsvis kan jag nu hålla mig till den här nu och fortsätta allt här, o ingen annan stans!
 
många falsk alarm har skickats innan om att jag ska börja om på nytt med bloggen men jag fick aldrig pli på den, o ni vet kanske inte hur tråkigt det är att blogga på en ful blogg, men de e TRÅKIGT kan jag säga. men nu är det andra bullar! ;) och jag ska hålla er entertained!
so stay tuned!!! :)

ps. det är nästan ett år sen jag bloggade här ordentligt så nu har jag massor att ta igen, o det ska bli saftiga news ;)


RSS 2.0